23 Aralık 2005

Kış Kendini Gösterdi

Kış kendini göstermeye başladı nihayet. Mevsimlerin eskisi gibi olmaması insanı şaşırtıyor.Aralık ayı olmasına rağmen geçen hafta hava iyice sıcaktı.Doğu Karadeniz dışında heryerde kar var, burda da kar soğuğu var ama henüz yağmadı.
Özellikle geçen hafta, iş bulma konusunda ümitsizlikle boğuştuğum bir zaman dilimiydi benim için. Halbuki bu kadar da ümitsiz olmaya gerek yok. Bugünlerde Telsim için şansımı deniyorum.Eğer burdan da iyi bir haber çıkmaz ise artık büyükşehirlere gitme vakti gelmiştir derim. Bugün bir danışmanlık firmasından aradılar, şirketin ismini vermiyor, operatör değil ama, İstanbul merkezli bir iş yalnız, yurtdışında iki aya kadar varan seyahatler sözkonusu. İlk etapta cazibeli gelmedi. Zaten oraya taşınınca eşim ve çocuğum evde kalacaklar, eşim işten çıkacak ve benim yanıma gelecek.eee bir de orda onları o kadar yalnız bırakmak pek akıllıca gelmedi. Burası olsa neyse. Yine de şirkete özgeçmişimi göndereceğini söyledi telefondaki bayan. Hayırlısı artık. Aslında Telsim-Trabzon olsa çok daha iyi olur ama Allah hayırlısını nasip etsin diyorum.
Kızımla günlerimiz iyi geçiyor, dedesi bir araba daha aldı, artık bize diğer araba kaldı diyebilirim, arasıra geziyor-dolaşıyoruz. Hava soğuk olduğu için pek dışarda dolaşılmıyor gerçi.
Neyse gelişmelerle ilgili yine yazarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder