10 Temmuz 2006

Deniz,Kum,Gunes...

Himm, epey oldu yazmayali. Bir ara gercekten yazmak gelmedi icimden. Simdi de tatil olayina girdik, deniz,kum,gunes vs.. Bodruma geldik, buraya daha once gelmemistim, acikcasi tvden izlediklerimle buralari begenmiyordum ama gelip gorunce gercekten guzelmis diyorum. Dun Marmarise gittim, orasi daha da guzelmis.
Insanin yilda bir kez dahi olsa tatil yapmasi zorunlu bence. Kafayi sifirlamak guzel bir terim olmasa da bunu sagliyor tatil. Aslinda insan sarayda da olsa icindekileri birakamiyor, gittigi yere dusuncelerini-acilarini-sevinclerini de getiriyor. Ama olsun gunes-deniz iyi geliyor insanogluna.
Dun bir kitap aldim "II.Abdulhamitin Kurtlarla Dansi". Tatilde daha rahat seyler okunmali fakat kisisel gelisim kitaplarindan da biktim diyebilirim.
Haftasonu donuyorum, kisitli izin alabildim, bizimkiler burda kalacak. 6 gun de olsa iyi oldu bu tatil. Donuste yogun bir tempo bizi bekliyor.

14 yorum:

  1. Tatil insanı gerçekten dinlendiriyor.Sıkıntı ve streslerini yok ediyor.Size iyi tatiller diliyorum.Aldığınız kitapta gayet güzel.10 gün önce okumuştum bende..

    YanıtlaSil
  2. Marmaris'e bende gitmiştim süper bir yer ...İnsanın ciddi ciddi içi açılıyor ..bakalım bir daha ne zaman gideceğim...

    YanıtlaSil
  3. güzeldir her ne kadar abartı yönlerini gösterseler de kendine ait bir romantik havası var bence en güzel yazılarımı orada yazmışımdır. keyifli geçmesine sevindim, nihayet yazdın :))

    YanıtlaSil
  4. merhaba ,

    ben geldim ve gidiyorum hadi sana iyi tatiller....

    YanıtlaSil
  5. Merak ettirdiniz hocam:)
    Iyi tatiller..

    YanıtlaSil
  6. Emircan,
    tesekkurler. Kitap iyi gercekten. Ama bu konuda daha fazla kaynak okumam gerektigini anladim.

    YanıtlaSil
  7. Gamzeli,
    sana da iyi tatiller. Dondum ama aklim hala oralarda:)

    YanıtlaSil
  8. ...
    Oralarda yazmayi hic dusunmemistim ama iyi olurdu herhalde. Deniz, mehtap falan.
    Yazma konusunda da icimden gelmedikce yazmamaya kararliyim. Fakat arayi da uzatmamak lazim, haklisin:)

    YanıtlaSil
  9. Tahin
    tesekkurler, tatil iyi gecti, yeniden islere geri dondum.

    YanıtlaSil
  10. Dünyadan tatil de var mı peki?
    :-)

    YanıtlaSil
  11. suat, şu aldığın kitabı çok merakediyorum..ama alamayacağım..çünkü alsam da en az üç ay bakamayacağım..
    yoğunum, yoğunsun, yoğun..
    gerçi isminden az çok kurtların kim olduğunu biliiyorum, adamcağızın rahmetlinin başına örülmeyen çorap kalmamış ya neyse..
    hele sen bi oku..bakalım.

    YanıtlaSil
  12. Baver,
    Abdulhamid hakkinda daha fazla kitap okuma ihtiyaci hissettim bu kitabi bitirince. Bir de su etkiledi beni: Cuma cikisi kendisine suikast duzenleyen kisiyi, yakalaninca cebine para koyarak Avrupaya danismani olarak gondermesi, O'nun farkliliginin bir eseri olsa gerek.

    YanıtlaSil
  13. vallahi tatil insana çok çok iyi geliyor :)

    YanıtlaSil