02 Nisan 2008

Bir Oğlumuz Oldu

Dün 1 Nisan saat 12:40 gibi bir oğlumuz oldu..Günlerdir süren heyecan nihayete erdi. Daha önce ikinci bebeğin ilki kadar heyecan yaratmadığını söylemiştim, biraz öyle oldu ama bu satırları yazdığım anda dahi hala o ilk gördüğüm anın heyecanı var içimde.
Aslında haftaya sezaryen yapılacaktı ama düne karar verdik ve eşim ameliyatta yanında olmamı istedi. Daha önce doğuma giren baba adaylarının bayıldığını falan duymuştum,içimde tedirginlik vardı. Eşimi kırmak istemedim. Doktorlar, gel ama ameliyata bakmazsın dediler. Ben de içeri girdim. Doktorların giydiği elbiseleri giydim. Eşimin elini tuttum, önümüzde perde olduğu için zaten detayları görmedik, doktorlarla sohbet ederken birden bebek ortaya çıktı !!! Bebeği seyrettim, aldılar temizlediler, giydirdiler vs, ben de bunları telefona video olarak kaydettim. Benim için değişik bir duyguydu ve sanırım ömrüm boyunca unutmayacağım. Ben bu satırları yazarken eşim ve oğlum hastanedeler, ben de kızımla evdeyim! Bugün de kızımın doğumgünü:) Bu telaş içinde kutlarız herhalde! İkisinin aynı gün olmasını istemiştim ama olmadı.
Allah hayırlı ve huzurlu bir ömür ihsan eder inşallah. Bu dünyada yeni bir can, yeni bir hayat, yeni bir yarış..... Allah utandırmasın, amin..

12 yorum:

  1. Suatçığım, sana, eşine, ailene, ve ülkeye hayırlı olsun, uzun ömürlü olsun diyorum. Ne mutlu sana kardeşim..Buğra ismi ise gerçekten çok asil ve hoş bir isim. Görüşmek üzere dostum...Tekrar mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  2. Baver
    Çok teşekkür ederim, görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  3. Suat abi,
    Çok tatlı bu minik ya:) Benim de eşim doğuma girmişti. Yanımda olmasını istemiştim ama o değil ben dayanamadım ben bayıldım korkudan:) ama çok sağlıklı bir bebişim var şimdi. İnşallah hayırlı evlat olurlar. Sevgiler

    Zeynepcik de pek şirin abla olmuş da kardeşine sarılıyo bak:)

    YanıtlaSil
  4. Neşeli Sesler,
    Zeynep'in saltanatı sallanmaya başladığı için biraz huzursuz, ama bunu da atlatır gibi görünüyor. Sağol, görüşmek üzere....

    YanıtlaSil
  5. Suat bey desenize iki baharı birden yaşıyorsunuz.Ki çocuk gerçekten insanın baharı oluyor.Dışarda çiçekler böcekler derken evinizde de çiçekler açmış durumda.Allah analı babalı, halalı, teyzeli, dayılı, amcalı ..... büyütsün inş:)
    gözünüz aydın olsun.
    yalnız iki defa yazıyı okudum ben ne buğra geçiyor ne zeynep görünmez bir yerlerde mi yazıyor:))
    ailenizle mutlu günler dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Suveyda,
    Teşekkür ederim.
    Çocukların isimlerini de böylece öğrenmiş oldun :))
    Bazı arkadaşlara mail göndermiştim ordan biliyorlar:)

    YanıtlaSil
  7. ALLAH analı babalı büyütsün.Nur topunada uzun ömürler versin...Çook sevimli maşallah

    YanıtlaSil
  8. Ebruli,
    Teşekkür ederim, bu arada bloga da hoşgeldin..

    YanıtlaSil
  9. Güle güle büyüsün. Sağlıklı, mutlu ve keyifli olsun bütün ömrü.

    Önce ailesine, sonra kendisine, sonra da mümkünse memleketine faydalı olsun :)

    YanıtlaSil
  10. semazem,
    Teşekkür ederim,ben de benzer düşünceler içindeyim:))
    vatana millete hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  11. Güle güle büyütün Suat, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum bebeğe...

    YanıtlaSil