30 Nisan 2014

Bloglara Galeri Şeklinde Fotoğraflar Eklemek

Blogların daha güzel görünmesi için yazıların yanına fotoğraflar ekliyoruz. Hatta şimdilerde video ve müzik de embed edilebiliyor. Fakat birçok fotoğraf veya video eklemek istediğinizde yan yana/alt alta fotoğraflar pek hoş görünmüyor. Bunu çözebileceğimiz ve birçok bilinen sitede olduğu gibi slide show veya foto galeri yapabileceğimiz bir site var: www.cincopa.com


Bu siteye üye olarak farklı formatlarda foto galeri/video galeri/slayt showlar hazırlayabilir ve html kodlarını sitenize ekleyebilirsiniz. Üyelik bedava ve max 2gb dosya kapasiteniz var. Fotoğraflarınız küçük boyutlu olduğu sürece kotayı doldurmak zor. İsteyenler premium üyeliğe geçebilir.


Site üyelik sonrası sizi yönlendiriyor. En son aşamada galerinizi +Facebook+Twitter vb gibi birçok sosyal medya platformunda paylaşabileceğiniz gibi html olarak sitenize de ekleyebilirsiniz.

Aşağıya örnek olması için dinamik bir format seçtim. Önemli bir not olarak, skin(format) seçerken önizlemede pc/tablet/telefon resmi olanı seçersek fotoğraf galerimiz tüm bu platformlarda düzgün görünecektir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder